Žeby zpět?

30. srpna 2012 v 15:35


Stráááášněěě... Strašně dlouho jsem tu nebyla..
Chci se Vás zeptat jestli má cenu to všechno obnovit? Začít psát aktuální články apod.
Myslím že jsem dřív (co se týče blogování o Ewě) měla docela postavení na týhle dráze.

No řekněte si sami:) .. Všechno by se tu změnilo:)
 

Veselé Vánoce!

24. prosince 2011 v 15:25 | mája

Zdravím všechny návštěvníky blogu i ty, kteří sem zavítali náhodou :))
Chci Vám z celého srdce popřát ty nejkrásnější Vánoce a št'astný nový rok,
abyste strávili tyhle svátky se svými nejbližšími a samozřejmě abyste pod stromečkem našli to, co jste si přáli! ;)

Do komentů potom napište, co jste pod stromečkem našli :))

Krásné Vánoce, s pozdravem Mája :))

Vánoční soutěž!

22. prosince 2011 v 13:15 | mája

Vánoční soutěž

Vánoční soutěž pro naše věrné fanoušky. Chcete vyhrát poslední DVD Ewy? Tak neváhejte a správně odpovídejte. První dvě nejrychlejší a správné odpovědi vyhrají DVD 18 Live.
Soutežní otázka je:
Jakou písničku zahrála Ewa na brněnském megakoncertě po dlouhé době (cca 3,5 letech) opět naživo s kapelou a kteří 3 hosté spolu s ní vystoupili na tomto koncertě?

Správné odpovědi posílejte na fanclubewyfarne@email.cz. První 2 správné odpovědi vyhrávají. Soutěž probíhá od 23.12. 2011 do 25.12.2011 do 17:00.


-Z oficiálních stránek Ewy! Netýkající se toho blogu!
 



Ewa v Tescu (Autogramiáda)

22. prosince 2011 v 13:12 | mája |  Photos
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
ef-ewafarna.blog.cz


Důležité

20. listopadu 2011 v 21:58 | mája

Ahoj milí návštěvníci blogu.. ;)))

Chtěla bych se Vás zeptat, jestli má cenu nyní dělat nějakou soutěž co se týče blogu, popř. kdo by se přihlásil předem :)
Mám v hlavě docela originální nápady, takže kdo by byl pro, určitě pište, Děkuju! :)

Affs

20. listopadu 2011 v 21:49 | mája

Klimik

Kerminka

Selena--Kiki


>>Málo affs mám kvůli tomu, že jsem je roztřídila díky tomu kdo je na blogu aktivní a kdo ne.
Kdo chce být Affs pište jenom sem do tohoto článku do komentů!!! Děkuji.

Ukázka z narozeninového koncertu

20. listopadu 2011 v 19:19 | mája |  Video

Kousek záznamu z Čr narozeninového koncertu najdete TADY

Ewa Farna: Dobré ráno na ČT 1

20. listopadu 2011 v 3:19 | mája |  Video

Celý záznam najdete ZDE

Ewa Farna

20. listopadu 2011 v 3:12 | mája
Ewa se narodila 12.8.1993 v Třinci. Žije ve Vendryni, navštěvuje 2. ročník Gymnázia s polským jazykem vyučovacím v Českém Těšíně. Hudbě se věnuje od dětství, 5 a půl roku navštěvovala ZUŠ v Třinci (hra na klavír). Dále navštěvovala 2 roky základní pohybové výchovy (soubor Rytmika při HV PZKO Český Těšín). Ráda sportuje, byla členkou oddílu sjezdového lyžování Ski Beskyd Velká Rača (3 sezóny). Má ráda hudbu, tanec, herectví, ráda zpívá, fotí, nakupuje a také si s chutí vyrazí někam s kamarádkami.
Oblíbená muzika: PINK, Lady Gaga, Anastacia, Katy Perry, Linkin Park, David Koller, Kelly Clarkson, Avril, Lenny Kravitz, U2, Kevin Rudolf, Miley Cyrus, Nickelback, Doda, Kasia Kowalska, Dave Navarro, John Mayer, Foo Fighters, Alanis Morissette.
Od doby, co ji objevil producent Lešek Wronka vydala alba - Měls mě vůbec rád (2006), Ticho (2007) a Sam na sam (2007), Cicho (2009), Virtuální (2009) a Ewakuacja (2010). Ewa, jako historicky nejmladší zpěvačka, vyrazila v roce 2008 na samostatné koncertní turné po České republice a zastavila se v 18 městech. Z turné bylo vydáno živé DVD a CD Blíž ke hvězdám, které bylo oceněno Deskou roku 2008 za nejprodávanější DVD u nás.

Diskografie

Měls mě vůbec rád (2006)
Singly: Měls mě vůbec rád, Zapadlej krám


Ticho (2007)
Singly: Ticho a La la laj


Sam na sam (2007) první polské album
Singl: Tam gdzie nie ma drog


Blíž ke hvězdám (2008), DVD a CD live


Cicho (2009) vyšlo v Polsku
Singl: Cicho


Virtuální (2009)
Singly: Toužím, Ty jsi král, Maska

EWAkuacja (2010)
Singl: Ewakuacja

Kapela Ewy Farne


Soutěže a ankety

2004
1. místo v okresní pěvecké soutěži ve Frýdku-Místku
2005
1. místo na Evropském festivalu mládeže v Polsku
2006
1. místo v polské televizní pěvecká soutěži "Šance na úspěch"
Český slavík 2006 - "Objev roku"
2007
RGM hudební ceny TV Óčka - Objev roku
Deska roku 2006 - "Měls mě vůbec rád" se stalo Nejprodávanějším Debutem - Objev roku
"Objev Ro(c)ku" v anketě časopisu Rock&Pop
Anděl 2006 - nominace na Objev roku
Platinové album za prodej více než 20 tisíc desek alba "Měls mě vůbec rád"
JETIX Kids Awards 2007 - Nejlepší zpěvačka
Český Slavík 2007 - čtvrté místo v kategorii Zpěvačka
Platinová deska za prodej alba "Ticho"
2008
Anděl 2007 - třetí místo v kategorii Zpěvačka roku
Týtý - třetí místo v kategorii Zpěvačka
JETIX Kids Awards 2008 - Nejoblíbenější zpěvačka
Český Slavík 2008 - třetí místo v kategorii Zpěvačka
2009
Deska roku 2008 - Blíž ke hvězdám vyhrálo v kategorii Nejprodávanější hudební DVD
Anděl 2008 - nominace na Zpěvačku roku
Opole - Superjedynky 2009 - Album roku (Cicho)
Sopoty Top Trendy 2009 - Nejlepší interpret na internetu roku 2009
Sopoty Hit 2009 - Nejlepší píseň - hit léta 2009 (píseň Cicho)
Ceny MTV Europe Music Awards - nominace v kategorii Best Polish Act
Český Slavík 2009 - 3. místo v kategorii Zpěvačka
2010
Ceny Anděl 2009 - Zpěvačka roku
Ceny Viva Comet 2010 - Zpěvačka roku a Hit roku (Cicho)
Eska Music Awards 2010 - Hit roku (Cicho)
Musiq1 Awards 2010 - Zpěvačka roku
Český Slavík 2010 - 3.místo v kategorii Zpěvačka

2011

Ceny Viva Comet - nejlepší album (Ewakuacja), videoklip (Ewakuacja), nejlepší píseň (Ewakuacja) a image umělce
Týtý 2010 - nominace v kategorii Zpěvačka
Eska Music Awards 2011-zpěvačka roku, hit roku( píseň Ewakuacja ) a nejstahovanější mobilní vyzvánění ( píseň Ewakuacja ).

Kde můžeš vidět Ewu?

20. listopadu 2011 v 0:57 | mája


Přesně 23.11.2011 v pořadu Face2Face!

Premiéra: 23.11. v 18:00
Repríza: 24.11. v 10:00

Hope you see it ;)

Záznam z PL narozeninového koncertu!

20. listopadu 2011 v 0:54 | mája |  Video



Nestihl sis zajít na PL narozeninový koncert Ewy? :D
Nevadí! Přesně TADY ho shlédneš celý ;)

Ewa Farna: Chtěla bych posílat zločince do vězení

20. listopadu 2011 v 0:48 | mája |  Actual

Proč se hlásí na práva, jak to vypadá s jejím americkým turné, co jí nejde na řízení nebo jestli se chystá na Rihannu? Na tyhle a mnohé další otázky jsme se zeptali Ewy Farne. Osmnáctiletou zpěvačku jsme zastihli při křtu nového živého DVD nazvaného příznačně 18 Live v pražském Bontonlandu... Odpovídala ochotně a s úsměvem.
Začnu tradičně - jak se daří?
Hrozně rychle!
Co vám dává nejvíc zabrat - je to nové DVD nebo škola?
Teď určitě škola. DVD si ale vyžádalo hodně příprav a v podstatě ještě pořád vyžaduje.
Koukala jsem, že vás 3. prosince čeká velký den - přijímačky na vejšku. Proč se hlásíte zrovna na práva?
Protože mám ráda autorské právo a zajímám se o něj. Je to hodně úzce spjato s tím, co dělám. A taky bych chtěla posílat zločince do vězení, takže trestní právo.
Máte tam i nějaké pojistky v podobě škol v Brně a v Polsku...
Taky je zkouším, ale prioritou je pro mě Praha. Hlavně proto, že tu mám kapelu a svůj tým, takže bych u studia mohla i pracovat.
Pojďme se ještě vrátit k MTV Europe Music Awards. Byla jste nominována v kategorii Nejlepší evropský interpret, stejně jako zpěvačka Adele, kterou máte ve svých hudebních oblíbencích. Nakonec nezvítězila ani jedna z vás, ale přesto, jak jste to prožívala?
Konkurence Adele nebo Swedish House Mafia je něco úžasného. Těch pár dnů jsem si užila a hrozně si své nominace vážím. Jde o nádhernou prestižní cenu a doufám, že to potěšilo i farnoušky. Je to taková naše společná radost.
Zaujalo mě, že máte v Polsku starší příznivce než tady, čím to je?
Bude to asi tím, že jsem do Polska přišla už na podpatcích - sice mi bylo jen patnáct, ale šlo o prezentaci mladé slečny a ne holčičky. Dvanáct nebo patnáct, cítíte ten rozdíl? Tady mě lidi pořád berou jako holčičku s culíkama. Ne všichni, jen ti, kteří si mě takhle prostě zaškatulkovali. Je to takovej stereotyp, ale já to tak nevnímám. Na koncertech vidím starší lidi, publikum, rodiny...
Takže jde spíš o mediální obraz...
Přesně tak. I když musím potvrdit, že mám mezi fanoušky samozřejmě i malé holčičky a jsem za to ráda. Je to úplně skvělý, protože jsou to ony, kdo na koncertech piští. (smích)
Proč jste kariéru nejdřív rozjela tady a ne v Polsku? Přeci jen je tam víc obyvatel, větší možnosti...
Velkou roli v tom sehrál i můj manager, který mě objevil. Je sice taky Polák, ale žil osm let v Praze a měl tady kontakty. Psal písničky pro Karla Gotta, Helenu Vondráčkovou a znal zdejší trh. Ten průlom jsem brala jako zázrak... a pak se navíc přidalo i Polsko. To pořadí vlastně ani neřeším. (smích)
Mezi vaše největší hudební zážitky řadíte koncerty Pink, Slashe a Tomáše Kluse. Chystáte se na Rihannu?
Strašně bych na ni chtěla! Akorát musím sehnat asi patnáct lístků, protože jdeme celá kapela, včetně přítelkyň členů. Chceme to vidět, máme Rihannu rádi.
Jak jste oslavila řidičák? Vypadalo to, že je pro vás hodně důležitý...
Je, ale po nočním parkování jsem tak unavená, že ho ani moc neoslavuju.
Parkování je špatný?
Strašný, hodinu jsem tady parkovala! (smích) Nakonec stojím v Palladiu, musela jsem to celé úplně objet a ještě mě zastavili policajti. Ale nevadí. Takže bych chtěla říct, že moje oslava řidičáku byla hodně... vlastně nebyla žádná. (smích) Jen mi lidi pogratulovali a ani jsme neslavili v tom smyslu, že by se pilo. Jsem do řízení natolik zažraná, že jsem pořád za volantem. (smích)
Jak to vypadá s vaším turné po Americe - bylo nebo bude?
Nebylo a nebude. Od 16. do 18. listopadu jsme ho měli jet, hrát na Miami, v New Yorku a v Chicagu. Nic ale neproběhne, pan pořadatel se bohužel zachoval velice špatně, museli bychom jít do velkého rizika a to se nám nechtělo. Je mi to líto, protože Amerika je můj sen. Ale už ji plánujeme příští rok...
Tři roky jste byla členkou oddílu sjezdového lyžování, jak se těšíte na zimu?
Lyže ovládám, před dvěma lety jsem začala i se snowboardem. Jinak ale zimu ráda nemám, oblíkat si tři vrstvy a pak ještě dvě navrch... Na druhou stranu se na to celkem hezky kouká.
Kdybyste navštívila restauraci, kde by servírovali jen plody moře, houby nebo cukrovou vatu - co byste si dala?
(smích) Šla bych určitě pryč! Tyhle tři věci opravdu nemám ráda.
A co takhle cukrová vata v houbový omáčce?
To by bylo skvělý a ještě kdyby to bylo posypaný rybama... Ale třeba takový kachní stehýnko na medu, to bych si dala!

Ewa Farna : "Cítím se pořád jako dítě!"

20. listopadu 2011 v 0:46 | mája |  Actual

Poslední tři roky byla na Českém slavíkovi vždy na třetím místě. Jaké šance si dává letos? A jak zvládá při své kariéře školu?
Zpěvačka Ewa Farna je přes svůj mladý věk už stálicí na naší hudební scéně. Jak se jí daří právě teď?
Jak letos vidíš své šance v Českém slavíkovi?
Vidím to bledě. Ale jsme moc ráda, že již po šesté mohu na slavnostním galavečeru vystoupit. To je to, co mám nejvíc ráda. Slavík je samozřejmě velmi prestižní ocenění, proto mne těší, že mě posluchači ocenili již potřetí.
Jaká je tvoje oblíbená zpěvačka?
Poslouchám hudbu všeho druhu, nejsme hudební rasistka. Baví mne třeba P!nk, Beyoncé, Rihanna, Natalie Cole, Adele. Je toho víc, mám ráda mnoho skupin a zpěváků.
Jak zvládáš pracovní vytížení?
Jednoduché to není, ale co mi zbývá. Studovat musím, vzdělání je velmi důležité. Zvládat školu a hudbu dohromady je alespoň adrenalin a nemám čas na nudu a blbosti.
Tvým nejnovějším hitem je písnička Sama sobě. Pověz nám něco o ní.

Je to můj nejnovější singl, jež promuje nové DVD, které je natočeno z mého velkého narozeninového koncertu. Sama sobě jsem napsala text - i když to lehce teda nešlo - a hudbu napsal můj bubeník Lukáš Pavlík.
V létě jsi oslavila osmnáctiny, co se jimi pro tebe změnilo?

Hodně formalit, můžu sama řídit, mám čerstvý řidičák, sama podepisuji smlouvy, jsem za sebe zodpovědná. Ale cítím se pořád jako dítě a myslím, že to tak ještě nějakou dobu zůstane.

Ewa Farna (18) - jezdí jako blázen!

20. listopadu 2011 v 0:43 | mája |  Actual

Mladičká zpěvačka má řidičský průkaz sotva pár týdnů a už hrozně riskuje. Vyšlo najevo, že ji zastavila policie. Proč? Kvůli rychlé jízdě! Informaci přinesl Blesk.
"Já to vůbec nebudu říkat! To bylo strašně trapný," zdráhala se Ewa vysvětlit reportérům z Blesku, co se vlastně přihodilo. "Byla v tom rychlost… Já se strašně stydím," řekla nakonec s úsměvem.
Ewa si zřejmě neuvědomuje, kolik mladých lidí bez větších řidičských zkušeností právě z tohoto důvodu na silnici zahynulo.
"Nejdřív mě nepoznali, ale když si to přečetli, došlo jim to," dodala zpěvačka k příhodě s dopravní policií s tím, že se nad ní příslušníci slitovali a absolvovala jen poučení.
Čerstvá osmnáctka řídí teprve měsíc a už nedodržuje předepsanou rychlost. Škoda, že idol mnoha mladých lidí nebere situaci vážněji. Podle statistik je vysoká rychlost příčinou velké části tragických nehod.

Omluva, dopsaní článku, práce na blogu...

20. listopadu 2011 v 0:40 | Mája


Ahoj, milíl návštěvníci blogu :)
Velmi se omlouvám za přestávku na blogu...
Měla jsem pocit že jsem prostě zapomněla heslo :DD Ale jde to...
Jako omluvu se chystám přestavit blog, všechno...
Doufám, že se na tomto blogu budete opět cítit fajn :)
A že se mi aspon trochu zvedne návštěvnost xD

Možná budu dělat i party, ale nevím, mám i nový blog, kterému se chci plně věnovat (najdeš TADY )

Děkuju za pochopení a opět se velmi omlouvám!

KONCERTY W USA ODWOŁANE! Koncerty v USA zrušené!

8. října 2011 v 20:15 | mája |  Actual
PRZEPRASZAMY, ALE Z POWODÓW ORGANIZACYJNYCH KONCERTY EWY W USA ZOSTAŁY ODWOŁANE



- Omlouváme se, ale z organizačních důvodů jsou koncerty Ewy v USA zrušené


Tak toto napsali na ewafarna.pl ... Moc mě to mrzí .. Těšila jsem se na videa, nové singly a tak celkově...

Pochodząca z Czech piosenkarka Ewa Farna szykuje się do swojej ...

Hlasujte pro Ewu v Českém Slavíku Mattoni!

5. října 2011 v 22:43 | mája |  Actual
Tak jako každý rok je tu předávání cen Český Slavík Mattoni :)
Do této akce je jako obvykle nominována i Ewa :)

PODPOŘTE EWU! :)



Ewa Farna - Polecam

5. října 2011 v 16:32 | mája |  Photos
Tak tohle mě dostalo :D (Více fotek v celém článku)



Kam dál